Djurkommunikation

Att kommunicera telepatiskt är egentligen ett helt naturligt sätt att kommunicera på. Vi föds alla med den telepatiska förmågan, men hos många av oss blir den ”nedtryckt” och tillbakavisad i vårt moderna västerländska samhälle – det har inte ansetts vara riktigt ”rätt” helt enkelt. Turligt nog är detta synsätt på väg att vända. Allt fler blir medvetna om detta ”ur-sätt” att kommunicera på och att det därigenom finns en möjlighet bättre förstå sina djurvänner. Ofta kan man med hjälp av ett eller flera samtal lösa problem och förenkla tillvaron för både människor och djur i familjen.

Jag åtar mig uppdrag att samtala med djur, men jag tar bara kontakt med djur vars ägare gett sitt tillstånd till samtal. Jag förbehåller mig också rätten att prioritera bortsprungna och eventuellt allvarligt sjuka djur – i övrigt tar jag mig an uppdragen i den ordning de kommer in.

Pris

Pris för första samtalet: 300 kr/djur. För ytterligare kommunikation med samma djur: 250 kr/tillfälle.

Bokning

Kontakta mig, helst via e-post till info@arehealing.se för bokning av samtal. Jag behöver ett foto av djuret i fråga.

Kurser

För närvarande anordnar jag själv inte några kurser i telepatisk djurkommunikation, men jag kan varmt rekommendera mina egna läromästare, Helena Andrén Niemi/Niemis Livsförädlingsbyråoch Ulrika Nyqvist.