Healing

Healing som behandlingsmetod har funnits i olika kulturer i hela världen under tusentals, kanske tiotusentals år. Det finns många olika former av healing.

Healing kan fungera både meditation och som hjälp för kroppen att läka sig själv. Det är en bred behandlingsform som jobbar med hela människan genom att återställa balansen i sinne, kropp och själ.

Healing kan vara ett verktyg att hantera stress och kan även bidra till tillfrisknande från olika sjukdomstillstånd och öka det allmänna välbefinnandet. Healing kan även användas för att lindra smärta, dämpa rädslor och fobier.

Den välgörande och helande effekten av healing har ännu inte kunnat bevisas vetenskapligt. Det finns dock åtskilliga dokumenterade positiva healingeffekter. Man får helt enkelt prova (eller välja att låta bli) och lita till sina egna upplevelser.

Behandlingar

De traditionella behandlingsmetoder som erbjuds här är Ama Deus schamansk healing, Meridian Flush, Reiki och Kundalini Reiki,Silvervioletta flamman, Sol- och Månljushealing, Universell healing samt Alpoda som är en healingmetod enbart för djur och växter. Samtliga behandlingar sker på distans – det fungerar minst lika bra som fysiska behandlingar. Läs mer under fliken Healing – behandlingar i menyn till vänster.

Vi kan också ”skräddarsy” behandlingar efter önskemål.

Kurser

Om du själv vill lära dig healing finns distanskurser i Meridian Flush, Silvervioletta flamman, Sol- och Månljushealing samt Alpoda healing för djur och växter. Läs mer under fliken Healing – kurser i menyn till vänster.

Världen behöver många healers – välkommen att anmäla dig!